Άγριος καυγάς Τσίπρα – Βαρουφάκη! – Οργισμένος ο Έλληνας πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του υπουργού του!

0

tsiprasΣτα όσα έγιναν χθες μετά τα είπα – ξείπα Βαρουφάκη για την φορολόγηση των αναλήψεων από τα ΑΤΜ, αναφέρεται σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Bild και μάλιστα υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις αυτές εξόργισαν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα την ώρα που ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την Ελλάδα τα νεύρα όλων είναι στα όριά τους.

Σύμφωνα πάντα με την Bild, ο πρωθυπουργός “διέταξε” τον Βαρουφάκη ο ίδιος προσωπικά να κάνει διορθωτική δήλωση. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημε΄ριδα, ήταν έξαλλος μαζί του μετά τις δηλώσεις για φορολόγηση των αναλήψεων από τα ΑΤΜ.

Όταν ο κ. Τσίπρας πληροφορήθηκε τις δηλώσεις Βαρουφάκη τον καλεσε στο Μαξίμου και απαίτησε άμεση επανόρθωση.
Στην συζήτηση που έγινε, σύμφωνα πάντα με την Bild, έγινε μεγάλος καυγάς. Ο Βαρουφάκης αναγκάστηκε να βγάλει την περίφημη δεύτερη ανακοίνωση διάψευσης του ίδιου του του εαυτού.

Η Bild επικαλείται και δηλώσεις έλληνα αξιωματούχου: «Ο Βαρουφάκης τρομοκρατεί τον κόσμο με συνεχείς δηλώσεις».

Η γερμανική εφημερίδα θυμίζει και την συνέντευξη του Ζαν Κλώντ Γιούνκερ ο οποίος χθες “αποκαθήλωσε” τον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας ότι δημιουργεί πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΔημοτικό Συμβούλιο: “Αναπροσαρμογή δημοτικών τελών” & άλλα 17 Θέματα σήμερα στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθρο«Game of 72»: Συναγερμός για το επικίνδυνο παιχνίδι της εξαφάνισης παιδιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.