Σκληρή επίθεση στην Angelina Jolie: “Τι έχει σειρά; Τα πνευμόνια σου”;

0

jolie2

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι η Angelina Jolie προχώρησε σε επέμβαση αφαίρεσης των ωοθηκών της, προκειμένου να μειώσει σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο να παρουσιάσει πάλι καρκίνο. Πολύς κόσμος επιβράβευσε τη γνωστή ηθοποιό για την κίνησή της, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που δεν συμφωνούν με την «τακτική» που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος Katie Hopkins, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, «επιτέθηκε» στην Angelina Jolie: «Αντζελίνα Τζολί. Η αυταρέσκεια είναι “λίγη” για να περιγράψει τη συμπεριφορά της. Αφαιρεί τα όργανά της για να μεγιστοποιήσει το προσδόκιμο ζωής. Τι έχει σειρά; Τα πνευμόνια σου;».

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών της ηθοποιού ήταν πολλές, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να αναρτήσει μια φωτογραφία της Jolie, στην οποία φαίνεται να καπνίζει.

jolie

ΠΗΓΗzappit.gr
Προηγούμενο άρθροΠροσπάθησαν να κλέψουν νεογέννητο αρκουδάκι!
Επόμενο άρθρο«Ωρα της Γης»: Ακρόπολη, πύργος του Αιφελ και Πύλη του Βρανδεμβούργου στο σκοτάδι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.