Η Μπακογιάννη διεκδικεί την ηγεσία στην ΝΔ;

0

mpakogianni

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας άφησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη, χωρίς να αποσαφηνίσει αν θα θέσει θέμα ηγεσίας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην ΚΟ», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη. Επισήμανε πως η Ελλάδα χρειάζεται μια «υγιή και ισχυρή» κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο», επιδιώκοντας μονάχα να «ξανασυνέλθει η παράταξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό.

Υπογράμμισε ωστόσο πως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με «καθαρή εσωκομματική κουβέντα» και χωρίς να υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές».

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΓιατί σταμάτησαν τα έργα κατασκευής του 2ου βρεφονηπιακού της Ν.Χαλκηδόνας; Δηλώσεις Βασιλόπουλου – Γαϊτανάς
Επόμενο άρθροΙαπωνία: Ανήλικοι δολοφόνησαν 13χρονο επηρεασμένοι από τους τζιχαντιστές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.