Επιδότηση ανέργων για την ίδρυση της δικής τους επιχείρησης

0


Consulting
Το πρόγραμμα επιδοτεί ακόμη και 100% τα λειτουργικά έξοδα των νέων επιχειρηματιών

Το νέο ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί την ίδρυση 1.250 νέων μικρών επιχειρήσεων που θα δημιουργήσουν 2.500 θέσεις εργασίας.

Πρόκειται για πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, το οποίο επιδοτεί ακόμη και 100% τα λειτουργικά έξοδα των ανέργων που θέλουν να στήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Εκτιμάται ότι μπορούν να «γεννηθούν» 1.250 μικρές επιχειρήσεις πλην των κλάδων του εμπορίου και του τουρισμού, ενώ προϋπόθεση για τη χορήγηση των ενισχύσεων είναι η δημιουργία τουλάχιστον μίας θέσης απασχόλησης.

Αρα, οι 1.250 επιχειρήσεις θα πρέπει να προσλάβουν συνολικά 1.250 ανέργους. Μέσα από το πρόγραμμα επιδιώκεται η στήριξη για την ανάπτυξη υγιούς, νεοφυούς επιχειρηματικότητας που θα συνδέεται άμεσα με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η ημερομηνία έναρξης της υποβολής των αιτήσεων αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τις εκλογές.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΒανδαλισμοί στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας! (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα υποτροφιών για χιλιάδες νέους έως 29 ετών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.