“Έφυγε” ο ηθοποιός Τόνυ Άντονυ

0

tonyΜετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Άντονυ άφησε την τελευταία του πνοή. Ο θάνατός του, που σκορπά θλίψη στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, έγινε γνωστός το πρωί της Κυριακής.

Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 15:30 τον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στο Αιγάλεω. Επιθυμία του ήταν αντί για στεφάνια, να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Ο Τόνυ Άντονυ, ή Αντώνης Κόνιαρης όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου του 1948.

Πρωταγωνίστησε στο θέατρο, στην τηλεόραση και σε πολλές ταινίες.

Από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές δουλειές του ήταν η τηλεοπτική σειρά «Τα Επτά Κακά της Μοίρας μου», όπου έπαιζε τον αδερφό του Γιώργου Κωνσταντίνου. Εμφανίστηκε επίσης στη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου» και στο «Κόκκινο Δωμάτιο», ενώ είχε συνεργαστεί και με τον Χάρρυ Κλυν.

Προηγούμενο άρθροΕισβολή κουκουλοφόρων και βανδαλισμοί στο Υπουργείο Παιδείας
Επόμενο άρθρο“Οι τρελοί νόμοι…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.