Νέα Φιλαδέλφεια: ΕΔΩ Βρέθηκε το παρατημένο καλάσνικοφ της οδού Φλέμινγκ!

0

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας έφερε ο εντοπισμός ενός πολεμικού όπλου τύπου καλάσνικοφ στη πίσω αυλή ισογείου εγκαταλελειμμένου διαμερίσματος εργατικής πολυκατοικίας (φωτογραφία Fx) που βρίσκεται στην οδό Φλέμινγκ στην Αγία Μαρίνα.

reportaz kalasnikov-flemingΣύμφωνα με πληροφορίες του Fx, πιθανός “ιδιοκτήτης” του, είναι ο ένας από τους δύο αγνώστους που ήρθαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, το περασμένο Σαββάτο στην υπόγεια γέφυρα της Αναγεννήσεως. (Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ). Μάλιστα ο ένας από τους δύο δράστες που διέφυγε κρύφτηκε αρχικά στην περιοχή των Απομάχων στο ποτάμι. Οπότε η αστυνομία εικάζει ότι κατά το πέρασμά του από τις εργατικές προς το ποτάμι παράτησε εκεί το όπλο του.

Το καλάσνικοφ μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

reportaz kalasnikov-flemming (1)

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Ο Α.Βασιλόπουλος απαντά για τη «Κατεδάφιση της Στρούγκας»
Επόμενο άρθροΗ εκδρομή της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.