Ν. Παπανικολάου: “GOURMET ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”

0

Λάβαμε και δημοσιεύουμε άρθρο-παρέμβαση του δημοτικού σύμβουλου Νίκου Παπανικολάου:

Ένα υπαίθριο supermarket προσπάθησε να στήσει η νέα Δημοτική Αρχή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πρωτοβουλία που θεωρητικά πάρθηκε για να βοηθήσει απόρους και ανέργους συμπολίτες μας, θα γινόταν2522 papanikolaounikos-e1333732973733την Κυριακή 19/10 στο χώρο του άλσους (ημέρα που η Δημοτική Αρχή επέλεξε να κινητοποιήσει σχολεία, συλλόγους και φορείς για μια εκδήλωση περιβαλλοντικού χαρακτήρα).

Τα προϊόντα που διακινεί η συγκεκριμένη επιχείρηση προκαλούν μεγάλη εντύπωση καθώς σε αυτά περιλαμβάνονται ακόμα και αποσμητικά aloe!!! και λικέρ μπανάνα!!!  Εντύπωση προκαλούν επίσης και οι τιμές στις οποίες θα διατίθενται (υποτίθεται ότι είναι χωρίς μεσάζοντες) , αφού πλησιάζουν σε πολλές περιπτώσεις τιμοκαταλόγους gourmet καταστημάτων.

Μετά από ερώτημά μου, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η λειτουργία της υπεραγοράς και ευχή μου είναι να ανασταλεί επ’ αόριστον (ακόμα και αν τακτοποιηθεί η παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου) καθώς θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά, στην ήδη ταλαιπωρημένη τοπική αγορά, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Νίκος Παπανικολάου

Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθρο200 προσλήψεις μόνιμων σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
Επόμενο άρθροΣ.Καβακόπουλος: “Μπράβο στην επιτυχημένη δράση του δήμου μας για το δάσος Ν. Φιλαδέλφειας.”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.