Γήπεδο ΑΕΚ: Οι τελευταίες κινήσεις πριν μπουν οι μπουλντόζες..,

0

image

Εν αναμονή της οικοδομικής άδειας -στην Ενωση εκτιμούν πως μέσα στον Οκτώβριο θα την έχουν στα χέρια τους-, οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν όλες τις κινήσεις ώστε να είναι έτοιμοι.

Οπως έχετε ενημερωθεί, η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει ήδη άδεια για παροχή ρεύματος, νερού, φυσικού αερίου και λυμάτων, αλλά την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχωρά όλες τις υπόλοιπες βασικές κινήσεις που μένουν ανοιχτές: επενδυτικό σχήμα, ονοματοδοσία, εργολαβικό βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα του διοικητικού ηγέτη της Ενωσης.

Ο Μελισσανίδης δεν ανοίγει τα χαρτιά του γι’ αυτά τα ζητήματα ούτε σε πολύ στενούς συνεργάτες του και διατηρεί για λογαριασμό του το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Στο επενδυτικό σχήμα, ο «τίγρης» έχει εξασφαλίσει σημαντικές δυνάμεις.

Τα χρήματα που θα διαθέσει ο ίδιος, η δεδομένη συμμετοχή σημαντικών οικονομικών παραγόντων, όπως οι Παππάς, Χατζηϊωάννου και Δαλακούρας, δυναμώνουν την προσπάθεια. Και, βέβαια, η δυναμική αυξάνεται κατακόρυφα με την ύπαρξη 11.500 μετόχων της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Στο ποσό θα προστεθούν τα χρήματα από την ονοματοδοσία, αυτά που δικαιούται η ΑΕΚ από τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας και, βέβαια, την ονοματοδοσία. Εκεί φαίνεται πως ο Μελισσανίδης πάει για μεγάλο ντιλ με κορυφαία εταιρεία. Δικής του επιλογής θα είναι και η εταιρεία που θα κατασκευάσει το έργο, με τις τελευταίες πληροφορίες να δείχνουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας.

sentragoal.gr

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Ολοκληρώθηκε η διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες”
Επόμενο άρθροΑνοιχτή επιστολή εμπορικών Συλλόγων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Ιωνίας κλπ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.