Έπεσε μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας!

0

A7CORSAIR1Μαχητικό Α-7 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που εκτελούσε πτήση στα πλαίσια άσκησης συνεργασίας με μονάδες του στρατού, στην περιοχή της Ροδόπης, κατέπεσε το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος κατέπεσε λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσίασε ο κινητήρας του κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο χειριστής του εγκατέλειψε το αεροσκάφος χρησιμοποιώντας το ειδικό αλεξίπτωτο και διασώθηκε. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος έπεσε κοντά σε σημείο όπου επιχειρούσαν δυνάμεις του Στρατού Ξηράς με αποτέλεσμα άμεσα να μεταφερθεί για καθαρά προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Κομοτηνής για εξετάσεις.

Μίλησε μαζί του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος επικοινώνησε άμεσα με τον πιλότο του Α-7 ο οποίος πραγματοποίησε επιτυχή εγκατάλειψη του μαχητικού αεροσκάφους. Ο κ. Αβραμόπουλος συνεχάρη τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας για την άμεση και σωστή αντίδρασή του.

 

Προηγούμενο άρθροΔες… “Από πού κρατάει η σκούφια σου”! (Εφαρμογή)
Επόμενο άρθροΥποχρεωτικές οι μετακινήσεις για τους υπαλλήλους των Δήμων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.