Το Φιλαδελφειώτικο μουσικό συγκρότημα “WONKY DOLL & THE ECHO” στο Fx!

0

«Η εφημερίδα Fx-news θέλοντας αυτή τη φορά να αναδείξει και άλλες πτυχές του Δήμου μας, ήρθε σε επικοινωνία με κάποια από τα τοπικά συγκροτήματα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να πουν δύο λόγια για τη δουλειά τους αλλά και για το πώς ο Δήμος μας θα μπορούσε να συνεργαστεί και να βοηθήσει όλα τα νέα παιδιά και τους νέους καλλιτέχνες γενικότερα της πόλης μας ώστε να προβάλουν τη δουλειά τους μέσα από τη περιοχή στη οποία μένουν ή έχουν ως έδρα!»

της Κατερίνας Ζούβελου

wonky-dolly

Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα σας (από πόσα μέλη απαρτίζεται, τα ονόματα τους και την ιδιότητα τους μέσα στο συγκρότημα, τι είδος μουσική παίζεται …).

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2010 και αποτελείται από 4 άτομα, τον George Lemons (φωνή, κιθάρα), τον Yios (δεύτερη φωνή, μπάσο), τον Κώστα (πλήκτρα, κιθάρα) και τον Γιάννη (ντραμς). Παίζουμε μια νέα μορφή του post-punk αναμιγμένο με shoegaze.

Έχετε στο βιογραφικό σας κάποια δισκογρα-φική δουλειά είτε ολοκληρωμένη είτε στα σκαριά και αν ναι πείτε μας λίγα 432λόγια για αυτή. Αν όχι, σκέφτεστε ένα τέτοιο βήμα;

Κυκλοφορήσαμε ένα LP σε βινύλιο το 2012 με το όνομα “Pleasant thoughts” και φέτος έχουμε κυκλοφορήσει ήδη δύο κομμάτια. Το ένα υπάρχει στη συλλογή “Local Heroes” που κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Εν Λευκώ 87.7. Υπάρχει αρκετό υλικό για μελλοντική κυκλοφορία.

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον (μελλοντικές συνεργασίες, live);

Τον Ιούλιο πρόκειται να προβληθούν δύο βίντεο κλιπ μας σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης της Νέας Υόρκης. Ακόμη, δεν είναι επίσημο αλλά το Σεπτέμβρη μάλλον θα παίξουμε στη Πάτρα και σίγουρα θέλουμε να γίνει και κάποιο live στο εξωτερικό.

Ποια η γνώμη σας για τη διασκέδαση στη Ν. Φιλαδέλφεια; Πιστεύετε μπορεί ο Δήμος μας να βοηθήσει τα τοπικά συγκροτήματα;

Η Νέα Φιλαδέλφεια έχει ωραία μέρη για να κάνεις περίπατο, να πας για φαγητό αλλά και ωραία παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία. Δεν υπάρχει όμως συναυλιακός χώρος και με εξαίρεση λίγα μπαράκια, τα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής δεν είναι του γούστου μας.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Ιουλίου
Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Ιουλίου
Προηγούμενο άρθροΛ. Πλάτανος: “Επανακατάρτιση όρων διαγωνισμού εκμίσθωσης κυλικείου Δημοτικού Νεκροταφείου”
Επόμενο άρθροΣκότωσαν εν ψυχρώ πατέρα 4 παιδιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.