ΒΙΝΤΕΟ: «Δύναμη Πολιτών» – Ανοιχτή συζήτηση για τα Τοπικά ΜΜΕ – Άποψη Fx

0

dynamh-politonΤην Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου η Δημοτική παράταξη Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και ο Ρ/Σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» διοργάνωσαν  στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) συζήτηση με θέμα :
«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»
Στην ανοιχτή συζήτηση συμμετείχαν,  ο δημοσιογράφος, εκδότης και συγγραφέας Κώστας Βαξεβάνης,  η δημοσιογράφος Μπούλικα Μιχαλοπούλου (ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης, ο επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας  Άρης Βασιλόπουλος και ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης (Διευθυντής του ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο»).

  • Το Fx-news.gr  ήταν ΚΑΙ εκεί, και κάλυψε την εκδήλωση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  • Το Fx-news.gr προσπαθεί να είναι ΠΑΝΤΟΥ στην Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα και να ενημερώνει τον δημότη της πόλη μας. Πάντα φυσικά στο μέτρο του δυνατού και των περιορισμένων δυνατοτήτων ενός τοπικού μέσου (εξοπλισμός-ανθρώπινο δυναμικό) κλπ.
  • Στο  Fx-news.gr  ΔΕΝ βάζουμε ταμπέλες, ΔΕΝ καλύπτουμε γεγονότα κατ΄ επιλογήν και κατά συμπάθεια… ή σύμφωνα με την «εμπορικότητα»…

Αν επιλέγαμε και αν είχαμε ως κριτήριο επιλογής για την κάλυψη ή ΟΧΙ ενός γεγονότος, την ΜΗ συμπάθεια ή μάλλον αντιπάθεια «κάποιων» προς το Fx… , σίγουρα δεν θα ήμασταν παρόντες, ούτε θα «βγάζαμε τα μάτια μας» ένα τρίωρο για να ανεβάσουμε βίντεο με αποσπάσματα της εκδήλωσης καθώς και το φωτορεπορτάζ που ανεβάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση…

«Άλλωστε δεν βγάλαμε ούτε δραχμή…»

Επίσης θα θέλαμε να διευκρινίσουμε λόγω του ότι η θέση που πήραμε δημόσια στην εκδήλωση δεν μαγνητοσκοπήθηκε: 

ΚΑΙ στο ΙΚΑ της Νέας Φιλαδέλφειας στο κλείσιμο του ΕΟΠΠΥ ήμασταν παρών με ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο (Πρώτο θέμα στο εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων του Fx), ΚΑΙ τα Δημοτικά συμβούλια καλύπτουμε Live και το αρχείο τους υπάρχει στο ustream ΚΑΙ φυσικά διαφωνούμε στην «κρατικοποίηση» των Τοπικών μέσων ενημέρωσης. Πιστεύουμε στον πλουραλισμό απόψεων, μέσων, και στη ελεύθερη επιλογή του ατόμου να επιλέγει εκείνος τον τρόπο και το μέσο ενημέρωσης.

Να ευχαριστήσουμε την «Δύναμη Πολιτών»που μας έδωσε την δυνατότητα να πούμε την άποψη μας στην εκδήλωση και φυσικά να σημειώσουμε ότι παρόμοιες ανοιχτές-συζητήσεις βοηθούν την δημοκρατία.

Δείτε τα κυριότερα αποσπάσματα στης εκδήλωσης που αφορούν τον τοπικό τύπο:
(Περιλαμβάνει την ομιλία-θέση του υπ. Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, την θέση του Φιλαδελφειώτη δημοσιογράφου Διαμαντή Σεϊτανίδη κ.α. Στο τέλος του βίντεο δείτε την συζήτηση για τα “ανώνυμα” Blogs της πόλης…)

Προηγούμενο άρθρο“Το προξενιό της Λενιώς”…
Επόμενο άρθροΤι μαθαίνουν τα παιδιά από τα ζώα?
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.