Βίντεο: “Κλοπή οχήματος Δήμου Φ.Χ.”, δείτε την σχετική συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο!

0

DHMOTIKO-04-09-2013-KLOPH-TOMPoylogloyDIMARXOSΚαλό φθινόπωρο και καλό “προεκλογικό αγώνα”… ήταν ουσιαστικά το απόσταγμα του 1ου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας μετά το καλοκαίρι, που έγινε την Τετάρτη(04/09) στην αίθουσα του “Μίλτου Κουντουράς”.

“Χαλαρή” σχετικά διάθεση, “χαλαρά” τα θέματα, “ματιές” εκατέρωθεν των συμβούλων… μήπως και τα μάτια “μαρτυρήσουν” διαθέσεις για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές… και μέχρι εκεί!

Και φυσικά ρεκόρ διάρκειας συμβουλίου, μιά και άρχισε λίγο μετά της 8.00μμ και τελείωσε λίγο μετά της 10.00μμ!!!

Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η συζήτηση που έγινε μεταξύ της Δημάρχου Έφης Γαϊτανά – Αποστολάκη καi του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χάρη Τομπούλογλου, σχετικά με την κλοπή και τον τρόπο που έγινε, δημοτικού οχήματος πριν από λίγες μέρες!!!

Δείτε το σχετικό video του Fx:

Προηγούμενο άρθροΗ αποπολιτικοποίηση των δημοτικών εκλογών
Επόμενο άρθροΒρέθηκε η Φιλαδελφειώτισσα που είχε εξαφανιστεί!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.