Μαίρη Συνατσάκη: Hot οκτώ χρόνια μετά! (photos)

0

Όμορφη μύτη, ελεύθερη αναπνοή 30 χρόνια εμπειρία!

Μια rock και sexy φωτογράφηση έκανε η Μαίρη Συνατσάκη για λογαριασμό του περιοδικού STATUS και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης, για τις αδυναμίες της, τα όνειρά της, τον έρωτα και την καθημερινότητά της.

«Όταν έκανα την πρώτη μου οντισιόν στο Mad περνούσα τη rave περίοδό μου, είχα ξανθές τούφες στα μαλλιά. Είχα πάει άβαφτη, με τζιν κι ένα γαριασμένο T-shirt. Όταν με πήραν αισθανόμουν αυτό το περίεργο…ω, ρε φίλε, δουλεύω στην τηλεόραση χωρίς να έχω μπάρμπα στην Κορώνη…»

mairh-synatsaki-hot mairh-synatsaki-hot2 mairh-synatsaki-hot7 mairh-synatsaki-hot5 mairh-synatsaki-hot6 mairh-synatsaki-hot4 mairh-synatsaki-hot3

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Απέδρασε με διπλό από τα Πετράλωνα!
Επόμενο άρθροΜέχρι 29/10, 90 θέσεις εργασίας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.