Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους οδηγούς η νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση στη Λεωφόρο Φιλαδελφείας, στο ύψος του Κόκκινου Μύλου, με την κατάσταση να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη τις ώρες αιχμής.
Η τοποθέτηση νέας απαγορευτικής πινακίδας στη συμβολή με την οδό Μακεδονομάχων άλλαξε τη ροή των οχημάτων, προκαλώντας αυξημένη κίνηση και μεγάλες ουρές στην περιοχή.
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις
Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί βασικό πέρασμα για οδηγούς που κινούνται καθημερινά μεταξύ Νέας Φιλαδέλφειας και Αχαρνών, ενώ εξυπηρετεί τη σύνδεση με σημανικούς οδικούς άξονες όπως:
- η Εθνική Οδός
- η Λεωφόρος Δημοκρατίας
- η έξοδος της Αττικής Οδού
Με τη νέα σήμανση να απαγορεύει τη διέλευση προς την οδό Μακεδονομάχων, πολλοί οδηγοί αναγκάζονται πλέον να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται καθημερινά μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους και σημαντικές καθυστερήσεις στις μετακινήσεις.
«Η κατάσταση έχει επιβαρυνθεί αισθητά και η κίνηση πλέον είναι αυξημένη σχεδόν όλη την ημέρα», αναφέρουν οδηγοί της περιοχής.

Αντιδράσεις κατοίκων και επαγγελματιών
Η νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι εκφράζουν προβληματισμό για τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα αλλά και στην τοπική αγορά.
Ο Κόκκινος Μύλος θεωρείται εδώ και χρόνια ένα από τα πιο δύσκολα κυκλοφοριακά σημεία στα όρια Νέας Φιλαδέλφειας και Αχαρνών, με τη διέλευση οχημάτων να αυξάνεται συνεχώς.





























