Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στηρίζει την Παλαιστίνη: Ανάρτηση πανό στο Δημαρχείο

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έλαβε ομόφωνα την απόφαση να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του προς τον παλαιστινιακό λαό, εγκρίνοντας την ανάρτηση δύο πανό στο Δημοτικό Κατάστημα, με θέμα την Παλαιστίνη.

Η απόφαση εγκρίθηκε κατά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Ιουλίου 2025 (Αρ. Απόφασης: 85/2025), ύστερα από εισήγηση του Ιδιαίτερου Γραφείου του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου. Το πρώτο πανό τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, ενώ το δεύτερο αναρτήθηκε εκ μέρους του ίδιου του Δήμου.

Κατά τη συνεδρίαση, την εισήγηση πλαισίωσαν ενισχυτικές παρεμβάσεις και προτάσεις, μεταξύ άλλων από την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ευτυχία Παπαλουκά και τον Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Ζαχαριάδη, οι οποίες έγιναν αποδεκτές από τον Δήμαρχο.

Η συμβολική αυτή πράξη εκφράζει ξεκάθαρα τη στάση του Δήμου υπέρ της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όπως επισημαίνεται στη σχετική απόφαση, ο Δήμος επιλέγει να στέκεται με συνέπεια στο πλευρό όσων δοκιμάζονται, στηρίζοντας τις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας και της ειρήνης.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Νέα Φιλαδέλφεια και την Αττική στο FX-news.gr.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


- Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ