Αρχική blog «Ναρκοπέδιο» το ανοιχτό προς όλους γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Ιασωνίδη (“ΚΑΤΕΕ”)

«Ναρκοπέδιο» το ανοιχτό προς όλους γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Ιασωνίδη (“ΚΑΤΕΕ”)

0
«Ναρκοπέδιο» το ανοιχτό προς όλους γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Ιασωνίδη (“ΚΑΤΕΕ”)

Σε Ναρκοπέδιο έχει εξελιχθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου και γενικότερα όλος ο ευρύτερος χώρος που βρίσκεται στην οδό Ιασωνίδη (π.ΚΑΤΤΕΕ).

Το συγκεκριμένο γήπεδο είχε δημιουργηθεί με σκοπό να καλύψει τις κατεπείγουσες ανάγκες που υπάρχουν τόσο από πλευράς Δήμου για τις δραστηριότητες του μαζικού αθλητισμού όσο και των ερασιτεχνικών σωματείων της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας.

πλέον όμως, όπως θα δείτε και απο τις φωτογραφίες το γήπεδο και ολόκληρος ο χώρος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι αρκετός κόσμος και κυρίως παιδιά πηγαίνουν στο συγκεκριμένο γήπεδο με σκοπό της σωματική τους άθληση.

δυστυχώς απο ότι όλα δείχνουν με τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις είναι θέμα χρόνου να έχουμε κάποιον πολύ σοβαρό τραυματισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.