Αναλυτικά η ενημέρωση του Δήμου για την πορεία των εργασιών στο πλαίσιο της Ενίσχυσης του Συλλεκτήρα Σ7 (Αντιπλημμυρικό Σκρα)

0

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δήμου:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις εξελίξεις κατά τις ερχόμενες δύο εβδομάδες, αναφορικά με την πορεία υλοποίησης του έργου ενίσχυσης του Συλλεκτήρα Σ7, του μεγάλου έργου αντιπλημμυρικής προστασίας της οδού Σκρα, το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής.

Κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και της Εβδομάδας μετά το Πάσχα, στην οδό Ν. Πλαστήρα θα πραγματοποιείται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων, με εξαίρεση το τμήμα της από τη διασταύρωση με την οδό Κιλκίς έως και τη Λαχανά, που θα είναι κλειστό και θα εκτελούνται έργα. Οι εργασίες στο διάστημα αυτό θα διακοπούν για πέντε ημέρες, κατά τις αργίες.

Μέσα στις δύο αυτές εβδομάδες πρόκειται να σκαφτεί το φρεάτιο της μελέτης Φ34 και να γίνουν πασαλομπήξεις.
Επίσης, επί της Ν. Πλαστήρα στο τμήμα που έχει δοθεί στην κυκλοφορία συνεχίζεται η μετατόπιση του υφιστάμενου δικτύου αποχέτευσης που εμποδίζει τη διέλευση του Νέου Συλλεκτήρα Σ7, ώστε στη συνέχεια, να κατασκευαστούν τα φρεάτια του δικτύου του αντιπλημμυρικού έργου και ακολούθως ο νέος συλλεκτήρας, ο οποίος θα εγκατασταθεί μέσω υπόγειας διάτρησης (pipe jacking) μικροτούνελ.

Όσον αφορά το φρεάτιο της μελέτης Φ1, το μικρό τμήμα του παράδρομου της Εθνικής οδού, στην διασταύρωση με την Τρωάδος, παραμένει εκτός κυκλοφορίας.
Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την όχληση που προσωρινά υφίστανται οι κάτοικοι των περιοχών όπου πραγματοποιούνται εργασίες. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν εγκριθεί και υλοποιούνται από την Τροχαία της οποίας είναι αρμοδιότητα.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση όλων, τονίζοντας ότι το έργο πραγματοποιείται ακολουθώντας πιστά το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ως Δήμος θα ενημερωνόμαστε και θα ενημερώνουμε με τη σειρά μας τους πολίτες ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη του έργου.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 η συγκέντρωση δώρων για παιδιά οικογενειών της πόλης μας
Επόμενο άρθροΟ Δημήτρης Κλειδαράς του ΣΟΝΦ 2ος στο Πρωτάθλημα Σκάκι Στρατιωτικών Σχολών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.