Ecomobility ποδηλατοδρομία την Κυριακή, 3 Μαρτίου, με πρωτοβουλία του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας

0

Ecomobility ποδηλατοδρομία την Κυριακή, 3 Μαρτίου, με πρωτοβουλία του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας για βιώσιμη αστική κινητικότητα.

H περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο συμμετοχής της στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ECOMOBILITY, διοργανώνει ποδηλατοδρομία ως δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών αναφορικά με την οικολογική-βιώσιμη μετακίνηση.
Η εκστρατεία ECOMOBILITY διανύοντας την 20η χρονιά υλοποίησής της έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των εφήβων και την αφύπνιση των πολιτών για την οικολογική μετακίνηση, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των μεταφορών, την προστασία του περιβάλλοντος και την ελεύθερη προσβασιμότητα στις πόλεις μας, μέσα από την προώθηση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Οι μαθητές της ομάδας μέσα από την διεξαγωγή της συγκεκριμένης δράσης, επιθυμούν να τονίσουν στην τοπική κοινότητα, το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα αλλά και την ευεξία της άθλησης που προκύπτουν ως οφέλη της μετακίνησης με ποδήλατο και να ωθήσουν τις τοπικές αρχές στη δημιουργία ποδηλατοδρόμων και ασφαλών αστικών οδών.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου. Ώρα έναρξης 11.00 π.μ.
Εκκίνηση – τερματισμός : 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας επί της οδού Τρωάδος 37.

Προηγούμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας
Επόμενο άρθρο“ΜΑΜΑ ΕΡΧΟΜΑΙ” – Ολόκληρο το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του MEGA για τον 1 χρόνο από τα ΤΕΜΠΗ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.