Δήμος ΝΦ/ΝΧ: Ανακοίνωση διοργάνωσης καρναβαλικής παρέλασης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 17/3/2024

0

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανακοινώνει τη διοργάνωση καρναβαλικής παρέλασης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 17 Μαρτίου 2024 στη Λεωφόρο Δεκελείας.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη με ιδιαίτερη χαρά επιθυμεί να δημιουργήσει θεματική ομάδα με τίτλο «Οι λογοτεχνικοί ήρωες ξεπηδούν από τα βιβλία και πάνε παρέλαση»! Ήρθε η ώρα ο Χάρυ Πότερ και η Πίπη Φακιδομύτη να συναντήσει τον Σέρλοκ Χολμς και τον Φρανκενστάιν! Μεταμφιεστείτε στους αγαπημένους σας λογοτεχνικούς ήρωες και ελάτε να διασκεδάσουμε με μουσική και χορό! Η ομάδα της Βιβλιοθήκης θα φέρει πλακάτ με την επωνυμία της και αυτοσχέδιο γαϊτανάκι γιατί μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης θα ακολουθήσει το χορευτικό αποκριάτικο έθιμο «Γαϊτανάκι».

Στο τέλος της παρέλασης θα απονεμηθούν τέσσερα βραβεία: Βραβείο κωμικής αμφίεσης, Βραβείο καλλιτεχνικής αμφίεσης, Βραβείο λαβοροκατασκευής, Βραβείο μακιγιάζ.
Όσες και όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα της Βιβλιοθήκης μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο e-mail (library@dimosfx.gr) και στο τηλέφωνο (210-2582466) μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.
Στοιχεία συμμετοχής:
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο:
e-mail:
Ήρωας/ηρωίδα:
Ηλικία (μόνο για τα παιδιά):
Σημείωση: Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από μεταμφιεσμένους ενήλικες (άνω των 22 ετών) σύμφωνα με το θέμα της ομάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προηγούμενο άρθροΗ στιγμή που τα τρακτέρ των αγροτών περνάνε απο την Νέα φιλαδέλφεια (VIDEO)
Επόμενο άρθροΔείτε την εβδομαδιαία εκπομπή ενημέρωσης στο Youtube, Θλίψη στην OPAP Arena, Το εορταστικό σήμα και τα “καρφιά” Βούρου για τις παιδικές χαρές.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.