Επέστρεψαν στην πατρίδα τους οι πρώτοι Κροάτες χούλιγκανς από τα επεισόδια

0

Επέστρεψαν στην Κροατία οι πρώτοι χούλιγκαν που αποφυλακίστηκαν, μετά τα επεισόδια στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Είχαν προφυλακιστεί για τα θλιβερά επεισόδια, τα οποία είχαν ως τραγικό απολογισμό τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Όλα αυτά την παραμονή του αρχικά προγραμματισμένου αγώνα ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Κατά την άφιξή τους στην Κροατία, τους περίμεναν συνοπαδοί τους. Άναψαν καπνογόνα και τους αποθέωσαν ουσιαστικά, παρά τη σοβαρότητα των κατηγοριών και των γεγονότων που οδήγησαν στην αφαίρεση ανθρώπινης ζωής και μάλιστα σε μια ξένη χώρα.

Δεν έλειψαν πάντως και οι εντάσεις. Οι τηλεοπτικές κάμερες δεν άρεσαν στους παρευρισκόμενους και ένας απ’ τους αποφυλακισθέντες μάλιστα, έσπρωξε έναν κάμεραμαν και παραλίγο να κινηθεί ακόμη πιο απειλητικά εναντίον του, μέχρι την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η προβολή δεν τους άρεσε και ιδιαίτερα, με τους περισσότερους να φορούν κουκούλες ή και να καλύπτουν το κεφάλι τους με μπουφάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Κροατία ο πρωθυπουργός, Αντρέι Πλένκοβιτς, δήλωσε πως δόθηκε εντολή στην πρεσβεία της Αθήνας να καλύψει τα έξοδα επιστροφής των αποφυλακισθέντων χούλιγκανς. Κάτι που οι Bad Blue Boys διαψεύδουν κατηγορηματικά. Τονίζοντας πως τα έξοδα επιστροφής και νομικής εκπροσώπησης, καλύφθηκαν από φίλους της ομάδας.

 

Προηγούμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Απάντηση στα σαθρά «επιχειρήματα» και τα θεσμικά ατοπήματα του κ. Τομπούλογλου
Επόμενο άρθροΚεκλεισμένων για δύο μήνες όλοι οι αγώνες της Super League
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.