Γιώργος Λυγγερίδης – Θρήνος στην κηδεία του: «Αθάνατος» φώναξαν στην ταφή του (Βίντεο και φωτογραφίες)

0

Τρεις φορές στον αέρα πυροβόλησαν οι συνάδερφοί του, αφήνοντας τους μπερέδες τους στον τάφο – Παρόντες στην κηδεία Μητσοτάκης, Φάμελλος και Ανδρουλάκης – Ο σπαραγμός της μάνας και ο συγκλονιστικός επικήδειος του συναδέλφου του – Η μεγάλη πομπή που συνόδευσε τη σορό στο κοιμητήριο.

Στο κοιμητήριο Θέρμης έφτασε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής η μεγάλη πομπή που μετέφερε τη σορό του Γιώργου Λυγγερίδη. Εκεί, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στον 31χρονο αστυνομικό, που έχασε τη ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Δείτε βίντεο από το κοιμητήριο:

Όταν έφτασε το φέρετρο στον χώρο της ταφής, οι συνάδελφοί του πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα, άφησαν ένα λουλούδι και τους μπερεδες τους στον τάφο, ενώ ο κόσμος φώναξε «αθάνατος».

Προηγούμενο άρθρο10+1 μυστικά για να στήσετε το πιο μαγικό ρεβεγιόν στο σπίτι σας
Επόμενο άρθροΝέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 18χρονος που δολοφόνησε τον 16χρονο αδερφό του με ψαλίδι – Όλη η απολογία του
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.