ΑΕΚ και Άρης θα τιμήσουν από κοινού την μνήμη των Άλκη και Μιχάλη στην Opap Arena

0

Συγκλονιστικές στιγμές θα ζήσουν όσοι βρεθούν αύριο Δευτερα το βράδυ (21:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Opap Arena για το παιχνίδι ΑΕΚ–Άρης…

Oι δυο ομάδες αποφάσισαν στο περιθώριο του ντέρμπι «κιτρινόμαυρων» να τιμήσουν την μνήμη των Μιχάλη Κατσούρη και Άλκη Καμπανού, από κοινού! Των δύο νέων ανθρώπων, δύο οπαδών που δεν είναι στην ζωή, πέφτοντας θύματα της τυφλής οπαδικής βίας.

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, μία συμβολική όσο και σημαδιακή κίνηση που ρίχνει νοκ ντάουν την βία και δείχνει τον δρόμο για αλληλοσεβασμό, μακριά από ακρότητες που έχουν ως αποτέλεσμα να χάνονται ζωές!

Όπως μάλιστα ενδεικτικά ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣ της Δομής «Εις το όνομα του Άλκη», Λευτέρης Παππάς, για τον χειρισμό της όλης ενέργειας:

«Πριν την έναρξη του ματς, ένα ιδρυτικό μέλος της Δομής, θα τοποθετήσει ένα στεφάνι με λουλούδια μπροστά στο πανό με τη φωτογραφία του Μιχάλη Κατσούρη. Είναι μια συμβολική κίνηση στη μνήμη των δύο αυτών νέων ανθρώπων που χάθηκαν άδικα».

Προηγούμενο άρθροΥποβολή ένστασης από τον συνδυασμό «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία»
Επόμενο άρθρο«Έβραζαν» με τους διαιτητές στην ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.