«Έβραζαν» με τους διαιτητές στην ΑΕΚ

0

Πολλά παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στην Πάτρα είχαν οι άνθρωπο της ΑΕΚ με τους ξένους παίκτες να κάνουν λόγο για πρωτοφανή σφυρίγματα.

Η ΑΕΚ είχε τρομερά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Προμηθέα, στο οποίο η Ένωση ηττήθηκε με 100-95.

Παίκτες, προπονητές και γενικά άπαντες στην ομάδα της ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα, ήταν απογοητευμένοι από τα όσα διαδραματίστηκαν στο παρκέ και από τις αποφάσεις των Τσαρούχα, Παπαπέτρου και Κατραχούρα, με τη γλώσσα του σώματος μετά το τέλος του αγώνα εξάλλου να τα λέει όλα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως άπαντες στα αποδυτήρια ήταν εμφανώς απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι με τα όσα συνέβησαν στο παρκέ του «Δημήτρης Τόφαλος», με τους ξένους παίκτες της ΑΕΚ να τονίζουν ότι «αυτά που είδαμε ήταν πρωτόγνωρα».

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Ένωση θα προβεί σε επίσημα παράπονα, με τις φάσεις πάντως για τις οποίες διαμαρτύρονται οι Κιτρινόμαυροι να είναι πολλές και σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, ιδίως στην δεύτερη περίοδο.

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ και Άρης θα τιμήσουν από κοινού την μνήμη των Άλκη και Μιχάλη στην Opap Arena
Επόμενο άρθροΗ κακοκαιρία EMY «χτυπά» αύριο και την Αττική
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.