Στους 11.320 οι νεκροί Παλαιστίνιοι από βομβαρδισμούς, λέει η Χαμάς – Μεταξύ αυτών 4.650 παιδιά

0

Ο απολογισμός είναι από την έναρξη του πολέμου την 7η Οκτωβρίου – 29.200 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Η κυβέρνηση της Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι 11.320 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, από την έναρξη του πολέμου την 7η Οκτωβρίου.

Μεταξύ των θανάτων που έχουν καταγραφεί έως αυτή τη στιγμή βρίσκονται 4.650 παιδιά και 3.145 γυναίκες, ανέφερε η κυβέρνηση της Χαμάς. Επιπλέον, 29.200 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Ο υπουργός Υγείας της Χαμάς είπε, από την πλευρά του, ότι δεκάδες σοροί είναι διασκορπισμένοι στους δρόμους στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζα και είναι αδύνατη η περισυλλογή τους, καθώς ο ισραηλινός στρατός στοχοθετεί τα ασθενοφόρα και τους διασώστες που επιχειρούν να τα προσεγγίσουν.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΜΕΣΩPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθρο8/11/23 Συνεδρίαση ΔΣ – Ν.Σερετάκης για τη σφαγή στην Παλαιστίνη: Ησυχία κάνουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν σκοτώνονται
Επόμενο άρθροΤο πιο γλυκό βίντεο: Η γιαγιά που εξεπλάγη όταν έμαθε ότι γίνεται 100 ετών
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.