Σοκαριστικές εικόνες από την τραγωδία με τον 24χρονο – «Είχε πιει μερικά ποτά πριν φύγει», λένε μάρτυρες

0

Τα δίδυμα αδέλφια 23 ετών νοσηλεύονται τραυματισμένοι με πολλαπλά τραύματα – Το αυτοκίνητο φέρεται να βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, στο ύψος της εισόδου προς Περαία.

Από τη σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε στις 03.00 και αποτυπώνεται στις φωτογραφίες του αυτοκινήτου που δημοσιεύει το protothema.gr, ο 24χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ άλλα δύο άτομα, δίδυμα αδέλφια 23 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένα.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας επιχείρησης λίγα λεπτά μετά τη μοιραία σύγκρουση, φαίνεται η μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών με τα πυροσβεστικά οχήματα, τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα να φτάνουν με ανοιχτούς φάρους για να απεγκλωβίσουν τους τρεις άντρες και να τους μεταφέρουν το νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα, ωστόσο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που εργαζόταν ο 24χρονος, ο οδηγός φαίνεται ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν μπει στο αυτοκίνητό του. Ο 24χρονος εργαζόταν ως μάγειρας σε επιχείρηση εστίασης στη Θεσσαλονίκη, ενώ διατηρούσε δεσμό με μια συνάδελφό του, την οποία πήγαινε να συναντήσει με το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Παντελής Σαμλιδης, «ο Νικόλας μας είχε φύγει εχθές το βράδυ από το μαγαζί, είχαμε μια εκδήλωση και ήπιε δύο – τρία ποτά. Πήγε από το σπίτι του να πάρει το αυτοκίνητο για να πάει να ξεκουραστεί στην κοπέλα του. Στην επιστροφή, κοντά στο σπίτι του, έγινε το δυστύχημα. Δε ξέρω λεπτομέρειες αλλά ένα από τα δύο αυτοκίνητα βγήκε στο αντίθετο ρεύμα».

«Ο Νίκος δούλευε σε εμένα τα τελευταία τρία χρόνια. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, εξαιρετικός τεχνίτης μαγειρικής – σεφ. Το μαγαζί είχε ταυτιστεί μαζί του και εμείς είχαμε ταυτιστεί μαζί του, γίναμε οικογένεια και δυστυχώς συνέβη αυτό. Το τελευταίο χρόνο διατηρούσε σχέση με μια συνεργάτιδά μας από το μαγαζί. Δε ξέρω πως έγινε το δυστύχημα, μπορεί να μιλούσε στο κινητό, γιατί από το κατάστημα που έφυγε δεν ήταν βαριά πιωμένος, είχε πιει “βαριά” τρία ποτά από όσο μου είπαν. Αλλά δεν ήταν πιωμένος σε σημείο να του δημιουργήσει πρόβλημα στην οδήγησή του, τουλάχιστον όταν έφυγε από το κατάστημα, δε ξέρω αν βγήκε και ήπιε μετά”, ανέφερε.

Η κατάσταση των δύο τραυματιών

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο δίδυμα αδέλφια 23 ετών, οι οποίοι επεβεναν στο δεύτερο όχημα.

Όπως ανέφερε ο πατέρας τους, μιλώντας στο protothema.gr, οι δύο νέοι υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις καθώς έχουν κατάγματα στη μέση, στη λεκάνη, στην κοτύλι, σπασμένη επιγονατίδα, ενο ο ένας αντιμετωπίζει και πρόβλημα στο μάτι.

Από την ενημέρωση που είχε η οικογένεια των διδύμων, φαίνεται πως το αυτοκίνητο του 24χρονου βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε στις μπάρες, έκανε κάποιες τούμπες και τερμάτισε μπροστά στο αυτοκίνητο των 23χρονων. Τα δύο αδέλφια, σύμφωνα με την οικογένειά τους, γύριζαν σπίτι και ήταν νηφάλιοι, ξεκούραστοι, ήρεμοι και γύριζαν πήγαιναν με χαμηλή ταχύτητα.

ΠΗΓΗPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΕπέτειος Πολυτεχνείου: Με σημαίες της Παλαιστίνης οι φοιτητές στην πορεία – Δείτε φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΠολυτεχνείο: Τα κόμματα της Βουλής για την επέτειο της εξέγερσης – Απουσίαζαν οι Σπαρτιάτες που χαρακτήρισαν «μύθευμα» όσα έγιναν
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.