Μητέρα κατήγγειλε ότι 30χρονος αποπλάνησε την 13χρονη κόρη της

0

O 30χρονος γνώρισε το κορίτσι μέσω social media και την έπεισε να βρεθούν.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Εύβοιας έπειτα από την καταγγελία μητέρας 13χρονου κοριτσιού ότι η κόρη της αποπλανήθηκε από έναν 30χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα απευθύνθηκε στα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας το Σάββατο (4/11) και ανέφερε πως η κόρη της γνώρισε τον 30χρονο από τα social media τον περασμένο Μάιο και πως, όταν άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα, ο άνδρας της ζητούσε επίμονα να συναντηθούν.

Τελικά κατάφερε να την πείσει να τον συναντήσει σε ένα απόμερο σημείο στα Νέα Στύρα, όπου, όπως κατήγγειλε, την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο του, αρχικά την χάιδεψε σε απόκρυφα μέρη του σώματος της και στη συνέχεια συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Η αποκάλυψη της ιστορίας έγινε όταν ο αδερφός της 13χρονης εντόπισε τα μηνύματα που της είχε στείλει ο 30χρονος και ενημέρωσε τη μητέρα του η οποία και απευθύνθηκε στις Αρχές.

Ο 30χρονος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι «γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους» και «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Η υπόθεση διερευνάται, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

ΠΗΓΗPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος πνευμόνων: Νέες οδηγίες προσυμπτωματικής διάγνωσης – Ποιοι είναι ασθενείς υψηλού κινδύνου
Επόμενο άρθροΛ.Γεωργαμλής “Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους συμπολίτες μου, που έκανα δήμαρχο τον Γιάννη Βούρο”, Δείτε τι απάντησε ο Γ. Βούρος
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.