Θρίλερ: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός σε στρατόπεδο

0

Φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ταυτοποίηση DNA.

Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα εντοπισμού ενός ανθρώπινου σκελετού αγνώστων στοιχείων, στο Στρατόπεδο της Άρτας. Σύμφωνα το Artinos.gr κατά τη διάρκεια εργασιών, στην περιοχή του στρατοπέδου, τα μέλη του συνεργείου που έσκαψαν στον χώρο εντόπισαν έναν ανθρώπινο σκελετό.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άρτας, και το ΕΚΑΒ οι οποίοι περισυνέλεξαν τα οστά. Φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ταυτοποίηση DNA. Παράλληλα, αναμένεται να διερευνηθούν οι περιπτώσεις εξαφανίσεων ανθρώπων στην Άρτα. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

ΜΕΣΩPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΕγκαίνια του πλήρως αναβαθμισμένου δημοτικού αθλητικού χώρου στη Νέα Χαλκηδόνα (νέο γήπεδο Γ. Παυλάκης)
Επόμενο άρθροΣκύλος έμεινε για 10 εβδομάδες δίπλα στο νεκρό αφεντικό του
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.