Επέτειος Πολυτεχνείου: Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην είσοδο ξενοδοχείου στη Σταδίου, ζημιές στη τζαμαρία – Δείτε φωτογραφίες

0

Η ομάδα αγνώστων αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο της πορείας και προκάλεσε φθορές στο ξενοδοχείο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πορεία για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Αθήνας, με την αιματοβαμμένη σημαία από την εξέγερση να προπορεύεται στην κεφαλή.

Η πορεία εξελισσόταν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι τη στιγμή που μια ομάδα ατόμων αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο στην οδό Σταδίου και πέταξε μογιές στην είσοδο ενός ξενοδοχείου, προκαλώντας ζημιές στη τζαμαρία.

Νωρίτερα, η Αστυνομία προχώρησε ότι σε έξι προσαγωγές ατόμων κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας. Οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων.

ΠΗΓΗPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΠολυτεχνείο: Τα κόμματα της Βουλής για την επέτειο της εξέγερσης – Απουσίαζαν οι Σπαρτιάτες που χαρακτήρισαν «μύθευμα» όσα έγιναν
Επόμενο άρθροΤΡΟΜΕΡΕΣ black Friday προσφορές έως 50% στα Sneaker10
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.