ΑΕΚ: Το αφιέρωμα της UEFA στον Ματίας Αλμέιδα – Δείτε βίντεο

0

Η ΑΕΚ δημοσίευσε το βίντεο που ετοίμασε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τον προπονητή της, Ματίας Αλμέιδα.

Το βίντεο που ετοίμασε η UEFA για τον Ματίας Αλμέιδα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της η ΑΕΚ, το οποίο παρουσιάστηκε στην τέταρτη εκπομπή UEFA Europa Show της σεζόν.

Ο παρουσιαστής της μάλιστα προλόγισε την προβολή του λέγοντας: «Επηρεασμένος από την Ιαπωνία, ο εγκέφαλος της επανάστασης της ΑΕΚ, είναι ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα».

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε στο βίντεο αυτό και τόνισε πως αυτά που τον οδηγούν στο άθλημα είναι οι σαμουράι, το χαμόγελο και την αγάπη γι’ αυτό, αλλά και οι παίκτες του.

Δείτε το βίντεο εδω:

https://fb.watch/oab6FGRriO/

Προηγούμενο άρθροΑνενόχλητοι ρήμαξαν καλώδια του ΟΣΕ και έθεσαν εκτός λειτουργίας την τηλεδιοίκηση από Αχαρνές μέχρι Τιθορέα
Επόμενο άρθρο«Τα γαργαλούσε στην κοιλιά και τις μασχάλες» – Οι καταγγελίες γονέων για τον 30χρονο γυμναστή
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.