Σταυρούλα (Λινα) Σακκά, υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)

0

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με την Συνεργασία Δημοτών του Λύσσανδρου Γεωργαμλή θα είναι η Λίνα Σακκά.

Γνωρίστε την αναλυτικά: 

Η Λίνα Σακκά Μεγάλωσε στην Αθηνα. Τα τελευταία 30 χρονια, ζει στην πόλη της Νεας φιλαδελφειας. Σπούδασε στη σχολή του θεατρου Τεχνης «Κάρολος Κουν» και αποφοίτησε με άριστα. Από τότε έχει συμμετάσχει σε 17 τηλεοπτικές σειρές και δεκάδες παραστάσεις με επιτυχία. Τα τελευταία έξι χρονια έχει επενδύσει στην πόλη μας επιχειρηματικά σε κατάστημα εστίασης φιλικό σε οικογένειες με παιχνιδοτοπο για τους μικρούς μας φίλους. Το marlin’s house και απασχολεί προσωπικό από την περιοχή μας. Έχει ένα γιο 12 ετων που φοιτά στα δημόσια σχολεία της πόλης. Ευελπιστεί με τις γνώσεις που διαθέτει πάνω στον πολιτισμό και τις τέχνες να βάλει ένα λιθαράκι για την καλύτερη  ποιότητα  ζωής των πολιτών μας μικρών και μεγάλων. Ψυχαγωγια,διασκεδαση,επιμορφωση,τέχνες,εργαστήρια στόχος της για μια καλύτερη πόλη που σκέφτεται τον άνθρωπο και την ψυχική υγεία.

Αναλυτικά τα λόγια τις κα. Σακκά: 

Αποφάσισα να σταθώ στο πλάι του Λύσσανδρου Γεωργαμλή γνωρίζοντας χρόνια την εντιμότητα, την αγάπη του και τα όνειρα του για μια καλύτερη διαβίωση των πολιτών της Ν. Φιλαδέλφειας και της Ν. Χαλκηδόνας. Το Όνειρο του γηπέδου έγινε πραγματικότητα, από δω και στο εξής θα δουλέψουμε σκληρά για την ασφάλεια προτίστως των πολιτών, την καθαριότητα, τα έργα που είναι απαραίτητα να γίνουν στις γειτονιές, στους δρόμους και τον πολιτισμό.

Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω στον τομέα του πολιτισμού. Είμαστε υπερήφανοι ως χώρα για την ιστορία μας γύρω απο τις τέχνες. Ας Συνεχίσουμε εμείς με νέες ιδέες και σύγχρονες προτάσεις για την ουσιαστική ψυχαγωγία των πολιτών και την ανάδειξη των τεχνών. Μερικές απο τις προτάσεις μου είναι να διεξαχθούν:

  • ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ (ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ)
  • ΕΚΕΘΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ( BAZAAR ) ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ
  • ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
  • ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • BAZAAR ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΡΟΥΧΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Αυτές και άλλες πολλές προτάσεις που μπορούν να ενώσουν και να ενισχύσουν τον Δήμο μας. Γιατί όπως έχει αναφέρει και ο ΠΙΚΑΣΟ ” Η τέχνη καθαρίζει τη ψυχή απο τη σκόνη της καθημερινότητας “

Ας βαδίσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε την πόλη μας έτσι όπως μας αξίζει έτσι ώστε να είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που ζούμε σε αυτήν

Με αγάπη

Λίνα Σακκά

Προηγούμενο άρθροΚοτρώτσου Μαρία, υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)
Επόμενο άρθροΑθανασία (Νάνσυ) Λάλη, υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.