Μανώλης Θεμέλης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)

0

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Συνεργασία Δημοτών του Λύσσανδρου Γεωργαμλή είναι ο Μανώλης Θεμέλης.

Γνωρίστε τον αναλυτικά: 

Γεννήθηκα στη Γερμανία απο μετανάστες γονείς και μεγάλωσα στη Βέροια, ενώ κατοικώ από επιλογή μου στην Ν. Φιλαδέλφεια από το 1990. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Από το 1988 υπηρέτησα σε διάφορες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια υπήρξα μέλος τόσο του “ΑΤΤΑΛΟΥ” όσο και του “ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΥ” είτε ως αθλητής είτε ως προπονητής. Από το 2019 όταν με τιμήσατε με την ψήφο σας μέχρι και σήμερα είμαι Τοπικός Σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας, ενώ διετέλεσα και Πρόεδρος της Δημοτικής Συγκοινωνiάς.

Στόχοι για τον Δήμο:

  • Πρόσβαση όλων στον αθλητισμό με δημιουργία νέων και βελτίωση υφιστάμενων αθλητικών υποδομών.
  • Την ανάληψη δράσεων και ενεργειών για τη βελτίωση της ζωής, την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Ανανέωση και βελτίωση του εξοπλισμού καθαριότητας.
  • Κατασκευή ελευθέρων διαβάσεων πεζών, αερογέφυρες, υπόγειες διαβάσεις προσβάσιμες και για ΑμΕΑ.

Συμμετέχοντας στη Δημοτική Παράταξη “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” με επικεφαλής τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και οπλισμένος με εμπειρία και γνώση, ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να συνεχίσω να συμμετέχω ακόμα πιο ενεργά από τη θέση πλέον του Δημοτικού Συμβoύλου.

Ζητώ με σεβασμό η “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής και εγώ να είμαστε η επιλογή σας με σκοπό να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, για να βρίσκουμε εφικτές λύσεις σε προβλήματα και προβληματισμούς.

Για την πόλη που αξίζουμε… Για την πόλη που θέλουμε… Για την πόλη που ονειρευόμαστε…

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Αγγελίδης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης – Μνήμες Μικράς Ασίας» 2023 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.