Γιάννης Αγγελίδης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)

0

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Συνεργασία Δημοτών του Λύσσανδρου Γεωργαμλή είναι ο Γιάννης Αγγελίδης.

Γνωρίστε τον αναλυτικά: 

Γεννήθηκα το 1972 στην Αθήνα.Μεγαλωσα και ζω στην Νέα Φιλαδέλφεια.Φοιτησα τα πρώτα σχολικά μου χρόνια στο 1ο Δημοτικό σχολείο (Σπαθάρη)και στη συνέχεια στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν Τρυπιά).Στα παιδικά μου χρόνια υπήρξα αθλητής μπάσκετ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ με διακρίσεις και πρωταθλήματα σε όλες τις παιδικές και εφηβικές κατηγορίες.Επισης για χρόνια και αθλητής στίβου στην ΑΕΚ με διακρίσεις στις ταχύτητες μικρών αποστάσεων.Εκπληρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις υπηρετώντας στον Στρατό Ξηράς.Στην επαγγελματική μου πορεία, μετά από εξειδικευμένα σεμινάρια marketing και πωλήσεων εργάζομαι και στελέχωσα τμήματα και διευθύνσεις πωλήσεων επιχειρήσεων ιδιωτικού τομέα.Παντρεμένος από το 2008 με την Ζωή Καρπούζα απέκτησα δύο παιδιά την Βασιλική και τον Μιχάλη που μεγαλώνουν εδώ και φοιτούν στο 3ο Γυμνάσιο και 4ο Δημοτικό σχολείο της πόλης μας.

Ως γονέας ανηλίκων παιδιών, ζω καθημερινά την πόλη (σχολικά συγκροτήματα, αθλητικοί χώροι,παιδικές χαρές).Τα προβλήματα πολλά και η εγκατάλειψη πλήρης.Σχολικες κτιριακές υποδομές και εγκαταστάσεις κάκιστες, παιδικές χαρές ακατάλληλες έως και επικίνδυνες, γήπεδα για άθληση και ερασιτεχνικό αθλητισμό ανύπαρκτα.

Η πόλη μας χρειάζεται πλέον και περισσότερο από ποτέ να γίνει ΣΥΝΧΡΟΝΗ, ΠΡΆΣΙΝΗ,και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΉ,με σεβασμό στο περιβάλλον και στον πολίτη.

Όλοι μαζί με την ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΔΗΜΟΤΩΝ για την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα που ονειρευόμαστε και αξίζουμε!!

Προηγούμενο άρθροΙωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού τομέα Αθηνών (Συνέντευξη)
Επόμενο άρθροΜανώλης Θεμέλης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.