Καμάρα Ελένη, υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)

0

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με την Συνεργασία Δημοτών του Λύσσανδρου Γεωργαμλή θα είναι η Ελένη Καμάρα.

Γνωρίστε την αναλυτικά: 

Όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι με δράσεις που αφορούν τα παιδιά σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Με την εκλογή μου στον Δήμο οραματίζομαι να συμβάλλω στην ανάπτυξη προγραμμάτων που αφορούν γονείς και παιδιά.

  • Προγράμματα με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και ενίσχυση μέσα απο καινοτόμες βιωματικές δραστηριότητες, όπως ομάδες γονέων και παιδιών, βιωματικά εργαστήρια έκφρασης και διαχείρισης συναισθημάτων, βελτίωση της επικοινωνίας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον της οικογένειας.
  • Δωρεάν εργαστήρια των τεχνών και των γραμμάτων.
  • Ουσιαστική και αποτελεσματική ενίσχυση και υποστήριξη των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.
  • Συνεργασία με όλα τα μέρη της εκπαιδευτικής κοινότητας όλων των βαθμιδών για άμεση και μόνιμη λύση των προβλημάτων. Σύνδεση των σχολείων για την υλοποίηση μιας πολιτιστικής πόλης μέσα απο δράσεις και συνεργασίες.
  • Πρόσληψη σχολικών φυλάκων και ασφάλιση όλων των μαθητών τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Μέσα απο μια συνεχή προσπάθεια ένωσης, αλληλεπίδρασης, διασύνδεσης, μοιράσματος και έκφρασης, όλες αυτές οι δράσεις θα έχουν στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου επικοινωνίας και συνεργασίας τόσο με το ίδιο το άτομο, την οικογένεια και την κοινότητα ενδυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο το αίσθημα του ανήκειν. Ο Δήμος είμαστε εμείς και ενεργά θα φροντίσουμε για μια πόλη που σέβεται και φροντίζει ουσαστικά τους πολίτες του.

Προηγούμενο άρθροΑθανασία (Νάνσυ) Λάλη, υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)
Επόμενο άρθροΙωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού τομέα Αθηνών (Συνέντευξη)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.