Τρόμος στην Νέα Φιλαδέλφεια: Φορτηγά μεταφέρουν τροχοβίλες με το μισό φορτίο να προεξέχει (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Οι εικόνες με τις τροχοβίλες που προκάλεσαν σοκ στους οδηγούς των κοντινών αυτοκινήτων

Με σχεδόν το μισό φορτίο να προεξέχει, νταλίκες μεταφέρουν τροχοβίλες στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, σκορπώντας τον τρόμο στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο πρόκειται για δύο νταλίκες, οι οποίες κινούνται ανενόχλητες μέρα – μεσημέρι σε κεντρική οδική αρτηρία της Αθήνας.

Όπως εξηγεί η εκπρώσοπος Τύπου της ΕΛΑΣ στον ΣΚΑΪ «για τη μετακίνηση τέτοιων φορτίων στο οδικό δίκτυο χρειάζεται ειδική άδεια διέλευσης, η οποία γίνεται από αρμόδια Αρχή της περιφέρειας, ενώ η ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει τη μεταφορά τέτοιων φορτίων τοποθετεί ειδικό συνοδευτικό όχημα με σήμανση τόσο για την ασφάλεια του φορτίου όσο και για την ασφάλεια των οδηγών που βρίσκονται κοντά σε αυτό».
BINTEO:

 

Προηγούμενο άρθροΦόρμα εγγραφής για τον 11ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Γεώργιος Αποστολάκης”
Επόμενο άρθροΞεκινάει ο δεύτερος κύκλος πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει για το 2023 ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.