Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Φιλαδελφιώτης Κοντοειδής

0

Μία ακόμα μεγάλη στιγμή για τον Πρωταθλητη Ξιφασκίας της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κοντοειδή, καθώς ταξιδεύει στο Μιλάνο όπου θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπάθης.

Ο Πρωταθλητής μας, μετά τη συμμετοχή του στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες μέσω της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τον Ιούνιο, θα ξεκινήσει την πορεία του από τον προκριματικό γύρο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου. Σε περίπτωση πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό, η επόμενη του «μάχη» θα είναι στις 25/07 στο Γύρο των «64».

Η FX-NEWS εύχεται καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Κοντοειδή! Είμαστε όλοι δίπλα σου!

Προηγούμενο άρθροΔιοργάνωση σεμιναρίου από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ. για την προστασία του Άλσους
Επόμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.