Opap Arena: Έπεσαν οι υπογραφές UEFA – Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για τον τελικό του Conference League

0

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδελφείας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη για τον τελικό του Conference League στην OPAP ARENA

OPAP Arena - Dimand

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος αποκάλυψε την Τρίτη (13/6) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι έπεσαν οι υπογραφές εγγράφων του Δήμου με την UEFA για τον τελικό του Conference League 2024 στην Opap Arena

Ο Γιάννης Βούρος ανέφερε ότι πριν τρεις εβδομάδες υπέγραψε σχετικό έγγραφο που πιστοποιεί ότι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League.

«Ήταν αγαπημένη όλη η ομάδα γιατί σε κάθε παιχνίδι έβρισκες τον δικό σου MVP και αυτό συνέθεσε και την έννοια που έχει καταγραφεί φέτος ως ομάδα. Έζησα από κοντά μια οικογένεια με πειθαρχία, σοβαρότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βούρος στη ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την φετινή ΑΕΚ.

Για τον Ματίας Αλμέιδα τόνισε: «Είναι φιλόσοφος ο Ματίας Αλμέιδα. Είναι ζεν εκεί που πρέπει και δραστήριος εκεί που χρειάζεται».

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023!
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.