Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΑΕΚ για το 2023 – Μεγάλες στιγμές ζεί η Νέα Φιλαδέλφεια!

0

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 του Βόλου στην Opap Arena και κατέκτησε το 13ο Πρωτάθλημα στην ένδοξη Ιστορία της. Πλήθος κόσμου τόσο εντός οσο και εκτός Γηπέδου πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ολα τα γκολ της αναμέτρησης δείτε εδώ 

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δημήτρη Μελισσανίδη, σε όλα τα στελέχη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά στους μεγάλους πρωταγωνιστές, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του 13ου στην ιστορία της ομάδας. Η χαρά όλων μας σήμερα είναι διπλή καθώς αυτή η επιτυχία συνδυάζεται με την επιστροφή της Ένωσης μετά από 19 χρόνια “εξορίας” στα πατρογονικά της εδάφη, στις ρίζες της, εδώ που έγραψε και από σήμερα συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες στο πλούσιο βιβλίο της υπέρλαμπρης ιστορίας της. Με δύναμη και εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνετε, με επιμονή, πίστη και την απαραίτητη στήριξη από τους φιλάθλους της ομάδας μας, είμαι πεπεισμένος πως θα συνεχίσετε να οδηγείτε τον σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών. Η πόλη μας, η Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα σήμερα γιορτάζει μαζί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βούρος

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ εδω

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Μία ακόμη εκδρομή για τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας
Επόμενο άρθροΜητροπολίτης Γαβριήλ : Η μεγάλη προσφυγούπολη της Νέας Φιλαδέλφειας πανηγυρίζει και η χαρά αυτή αποτελεί χαρά και για την τοπική μας Εκκλησία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.