Παναγία Άξιον Εστί – Η Ιερή Εικόνα από το «περιβόλι της Παναγίας»  – Σε λαϊκό προσκύνημα, έως 15 Μαΐου 2023

0

Παναγία Άξιον Εστί – Η Ιερή Εικόνα από το «περιβόλι της Παναγίας»  – Σε λαϊκό προσκύνημα, έως 15 Μαΐου 2023

………………………………….

Η τοπική ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Νέας Φιλαδελφείας FX NEWS και οι συνεργαζόμενοι πολυθεματικοί χώροι με FX NEWS και FILADELFEIA NEWS MAGAZINE, προβαίνουν στην ανάρτηση θρησκευτικού αφιερώματος στην Ιερή Εικόνα ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, που ευρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μητρόπολη Αθηνών.

Οι θρησκευτικές μας αναρτήσεις ευδοκιμούν με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

………………………………….

Είναι η  8η φορά στην περίπου χιλιόχρονη ιστορία της, που η ιερή εικόνα «Άξιον Εστί» ευρίσκεται εκτός του Αγίου Όρους.

Σας ενημερώνουμε, ότι θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα, στον Ιερό Καθεδρικό και Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών (Μητρόπολη Αθηνών), έως τις 15 Μαΐου 2023.

Καθημερινά, το προσκύνημα της εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστί» ξεκινά από τις 07.00 (το πρωί) και περατώνεται 24.00 (το βράδυ).

Την ιερή εικόνα προσκύνησε και μελέτησε ο Πολιτιστικός Σύμβουλος FX NEWS κ. Γεώργιος Καλογερόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΠαναγία Άξιον Εστί – Η Ιερή Εικόνα από το «περιβόλι της Παναγίας» – Σε Πόλεις της Ελλάδος, Ανασκόπηση από το 1963 έως και το 2022
Επόμενο άρθροΑγκαλιά με το Πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Πανικός απο τον Κόσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια / Βίντεο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.