Η τελετή της μεταφοράς της επιτύμβιας στήλης της οικογένειας Σπανούδη

0

Σήμερα Κυριακή 9 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τελετή της μεταφοράς της επιτύμβιας στήλης της οικογένειας Σπανούδη στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου. Το αίτημα ικανοποιήθηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο και σήμερα στις 13.00 πραγματοποιήθηκε η σχετική σεμνή και συγκινητική τελετή στο Κοιμητήριο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, στη σεμνή τελετή προς τιμήν του Κωνσταντίνου Σπανούδη στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου της Νέας Φιλαδέλφειας, παρευρέθηκαν οι π. Υπουργοί Μιλένα Αποστολάκη, Κατερίνα Μπατζελή, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Αλυμάρα, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης, Τάσος Κωνσταντινίδης, Σωτήρης Κοσκολέτος, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Αγγελική Σουρτζή και Νίκος Κριεκούκης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Γατσούλης και πολλοί φίλοι της ΑΕΚ.

Φωτορεπορτάζ

 

Προηγούμενο άρθροΜνήμη Κωνσταντίνου Σπανούδη : Σύζυγος Σοφία και Θυγατέρα Αθηνά
Επόμενο άρθροΕυχαριστίες για την συμμετοχή στην εκδήλωση μνήμης Κωνσταντίνου Σπανούδη με τριήμερο εορτασμό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.