Στο τελικό στάδιο το έργο των αναβαθμών πέριξ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και του άλσους Ν.Φ.

1

Αυτοψία στο μεγάλο έργο που υλοποιεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, πέριξ της ΒΑ πλευράς του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αλλά και του αγαπημένου σε όλους μας άλσους, που φέρει τον τίτλο “αστική ανάπλαση και προστασία περιβάλλοντος ευρείας περιοχής ιστορικού κέντρου Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας”, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, την Πέμπτη 09 Μαρτίου, συνοδευόμενος από στελέχη του Δήμου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπ. Εσ., αλλά και από ίδιους πόρους του Δήμου και πλέον βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της υλοποίησής του.

Η δουλειά για μία όμορφη, περιποιημένη και σύγχρονη πόλη συνεχίζεται…

Προηγούμενο άρθροΠροχωρά το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού – Δικαστική δικαίωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!
Επόμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 15.3.2023 (Ωρα 9.30 π.μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.