Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης

0
Πραγματοποιήθηκε με  επιτυχία σημείωσε Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2025 στο ΣΟΝΦ

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τη θεωρητική παρουσίαση, και πραγματοποίησαν πρακτική άσκηση με το εκπαιδευτικό υλικό αποκομίζοντας σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες που μπορεί να αποβούν κρίσιμες για την διάσωση κάποιας ζωής.

       

Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους εισηγητές του σεμιναρίου το Δημήτρη Ντάλα, νοσηλευτή και μέλος ΔΣ του ΣΟΝΦ και την Κωνσταντίνα Ντάλα, αθλήτρια του ΣΟΝΦ,  και οι δυο πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του European Resuscitation Council (ERC).

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr
Προηγούμενο άρθροΣημαντικές παρουσίες στην εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου!
Επόμενο άρθροΠρόσκοποι Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας : Επιμνημόσυνη δέηση
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.