Σημαντικές παρουσίες στην εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου!

0
Το αδιαχώρητο επικράτησε στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ. αλλά και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, την οποία και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο π. Επιφάνιο, τον Γεν. Αρχ. Επίτροπο π. Τιμόθεο και ιερείς της Ι.Μ.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Δημόπουλος, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, καθώς και η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη.

 
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, η π. Βουλευτής και υποψ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) Άρια Αγάτσα, η Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, Σοφία Αλυμάρα, η π. Υπουργός και υποψ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Μπατζελή, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρης Μουλιάτος, ο Κώστας Πανταζής (μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ), ο Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας ΣΧΕΠ Γιώργος Κεραμιδάς, ο Πρόεδρος της Β’ βάθμιας ΣΧΕΠ Πάρις Βεντήρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝΦΝΧ Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, η Βέτα Γεωργιάδου από το τοπικό παράρτημα ΝΙΦΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας, η πρόεδρος της παιγνιοθήκης ΑμεΑ του Δήμου μας και υπ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ρούλα Πατίλη, ο γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Ναρλής, ο π. γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Παπατσάκωνας, τα μέλη του Δ.Σ. της «Ένωσις Φίλων ΑΕΚ» Κυριάκος Χήνας και Νίκος Δευτεραίος, υποψήφιοι Βουλευτές και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο γ.γ. της Ερ. ΑΕΚ Λευτέρης Αρχόντης, ο π. Πρόεδρος του Ιωνικού Ν.Φ., π. δημοτικός σύμβουλος και παλαίμαχος αθλητής της Εθνικής ομάδας, της ΑΕΚ και του ΠΑΟ Απόστολος Κόντος, οι π. Αντιδήμαρχοι Χαράλαμπος ΜπόβοςΝίκη ΚαβακοπούλουΠρόδρομος Μπιλικαϊδης και Αργυρώ Αποστολίδου, ο π. δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ζησιμάτος, η π. δημοτική σύμβουλος Αντωνία Αναγνώστου – Καρκάνη, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Τέλος πριν την παρουσίαση των 54 πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού (οι περισσότεροι που έχουν ανακοινωθεί από κάθε παράταξη έως σήμερα) σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν τα στελέχη της δημοτικής αρχής:  Δημήτρης Κανταρέλης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Κουτσάκης, Αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού, Χρήστος Κοπελούσος, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σωτήρης Κοσκολέτος, Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Άλσους, Τάσος Κωνσταντινίδης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Σπύρος Μπερδέσης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας και Δημοτικής Αστυνομίας, Κώστας Μπίγαλης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Αθανάσιος (Θάνος) Λέκκας, Αντιδήμαρχος Παιδείας,  Προσχολικής Αγωγής & Αναπτυξιακής Πολιτικής, Ηλίας Τάφας, Εντεταλμένος Δ. Σύμβουλος Πληροφορικής & Ψηφιακής Μετάβασης και Σοφία Αλεφραγκή, Εντεταλμένη Δ. Σύμβουλος Εθελοντισμού.

Ακολουθεί το τελευταίο μέρος του φωτορεπορτάζ της μεγάλης εκδήλωσης:

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Βούρος: Οι 54 πρώτοι υποψήφιοι του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία»!
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.