Ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας ΝΦ, με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς καλούν τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν, να συνεισφέρουν στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

0

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τους Εθελοντές Π.Π.Ν.Φ., για τους πληγέντες από τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς καλούν τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν, να συνεισφέρουν στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης  για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, που βιώνουν αυτές τις μέρες τις επιπτώσεις των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τις χώρες τους.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε:

– Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.)

– Ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες

– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα

– Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια)

– Είδη ατομικής υγιεινής

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει στον χώρο του π. Στρατ. Εργοστασίου (Βάρναλη & Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα, αύριο Τετάρτη 08, την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 14:30, και από τις 17:00 έως τις 19:00 καθώς και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 11:00 π.μ., ώστε να αποσταλούν τις προσεχείς ημέρες σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. προς τις δύο χώρες.

Για τον καλύτερο συντονισμό, οι φορείς ή οι εταιρείες που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρο Μπερδέση, καθώς και στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας στο: 2102532047 (εσωτ. 304, 306, 309).

Προηγούμενο άρθροΟμάδα Γυναικών Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας: Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε στην κοπή της πίτας της ομάδας μας η οποία θα συνοδευτεί με “κομμάτια από Τέχνη”
Επόμενο άρθροΔωρεάν rapid tests στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.