100 ειδικά τεύχη (Προσκυνητές Ιστορικής Μνήμης) εντός Γηπέδου Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως

0

Λαμβάνοντας υπόψη οτι ολοκληρώνεται η περίοδος Εορτασμού 1922-2022 Μικρασιατικού Ελληνισμού, οι Πολυθεματικοί Χώροι studioelectronics.gr & aekidea.org σε συνεργασία με την ηλεκτρονική & έντυπη εφημερίδα fx-news, πραγματοποίησαν σήμερα μια κορυφαία εξωστρεφή δράση. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν εντός Γηπέδου κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση ΑΕΚ, 100 τεύχη Μικρασιατικού Ελληνισμού εκδόσεων μας.

Τα 100 ειδικά τεύχη (Προσκυνητές Ιστορικής Μνήμης) τοποθετήθηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρία, τα οποία και παρέλαβαν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι κατα την διάρκεια του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – Πανσερραϊκός.

Διαβάστε on-line το τεύχος

 

Προηγούμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Γράφουμε την Ιστορία του Μικρασιατικού Ελληνισμού στην Βικιπαίδεια
Επόμενο άρθροΔευτέρα 23/1/2023 στις 7 μ.μ. Πέμπτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Εκδοχές βίας στο σύγχρονο κόσμο και η Φιλοσοφία”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.