Εντυπωσιακές εκδηλώσεις για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Με τη φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων, άνοιξε η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου!

Από τις 17:30 ο Αη Βασίλης με μία μεγάλη παρέα διασκέδασε τα παιδιά σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο πάρτυ!

Ξυλοπόδαροι, ξωτικά, ζογκλέρ, χιονάνθρωποι και πολλοί ακόμη, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους.

Στις 19:30 η Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, υπό την διεύθυνση της μαέστρου Μαρίας Κάτσαρη ομόρφυνε την εκδήλωση με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Στις 20:00 ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίντζαλης, και οι εκατοντάδες συμπολίτες μας ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση, και όλοι μαζί φωταγωγήσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας!!

Ακολούθησε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα από το 7μελές μουσικό σχήμα “The Swingin cats” που ξεσήκωσε τους θεατές!

 

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!

 

Χρόνια πολλά Νέα Φιλαδέλφεια, Χρόνια πολλά Νέα Χαλκηδόνα!!

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Μνήμες Μικράς Ασίας-Πόντου: 1922-2022 – Church
Επόμενο άρθροΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ | Το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.