Ευχές Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.Γαβριήλ στην εφημερίδα fx-news

0

«Ὁ ἄσαρκος σαρκοῦται, ὁ Λόγος παχύνεται, ὁ ἀόρατος ὁρᾶται. ὁ ἀναφής ψηλαφᾶται, ὁ ἄχρονος ἄρχεται, ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ Υἱός ἀνθρώπου γίνεται, Ἰησοῦς Χριστός, χθές καί σήμερον, ὁ αὐτός καί εἰς τούς αἰῶνας».

(Γρηγορίου Θεολόγου, Λόγος ΛΗ´ εἰς τά Θεοφάνια, εἴτουν Γενέθλια τοῦ Σωτῆρος, PG36, 313Β).

H Eνανθρώπηση του Yιού και Λόγου του Θεού αποτελεί κορυφαία έκφραση της άπειρης αγάπης του Θεού προς τον άνθρωπο και τρανή διακήρυξη της απόλυτης ενώσεως του ανθρώπου με τον Τριαδικό Θεό, πού πραγματοποιείται εν Χριστώ εντός της Εκκλησίας.

    Με την ευκαιρία του Αγίου Δωδεκαημέρου της Επιφανείας του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, εγκαρδίως εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας Fxnews  χρόνια πολλά, καρποφόρα και ευλογημένα!

    Το δε νέον έτος 2023 πλήρες της χάριτος του Σαρκωθέντος Χριστού!

Ο Μητροπολίτης

Ο Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας,

Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ

Ευχές της fx-news προς τον Σεβασμιώτο Μητροπολίτη διαβάστε εδώ 

 

Προηγούμενο άρθροΕυχές προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν.Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.Γαβριήλ
Επόμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το πρωτοσέλιδο της έντυπης Fx-news Δεκεμβρίου 2022′ (Εορταστική έκδοση)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.