Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση οικ. επιτροπής 23.11.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0
80

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 23η του μηνός Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή εισήγησης προς το Δ.Σ. για την 7ηαναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022.
  2. Υποβολή εισήγησης προς το Δ.Σ. για τον καθορισμό τελών χρήσης πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων έτους 2023 (επανεισαγωγή).
  3. Υποβολή εισήγησηςπρος το Δ.Σ. για τον καθορισμό συντελεστών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2023.
  4. Κατακύρωση πρακτικώνφανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης θέσεως περιπτέρων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
  5. Επανέγκριση όρων μελέτης και επανακατάρτιση όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια για την κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία και αναβάθμιση στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στις εγκεκριμένες γραμμές (αστικές και δημοτικές) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» (Α.Μ. 147/2021).
  6. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και εγκατάσταση σκεπάστρου αθλητικού χώρου στην οδό Δωδεκανήσου».
  7. Έγκριση σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου με έναν παιδίατρο στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης δράσης «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών».
  8. Έγκριση πραγματοποίησηςχριστουγεννιάτικων θεατρικών παραστάσεων για τα βρέφη και τα νήπια των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου  και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
  9. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών Δήμου.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

 

Προηγούμενο άρθροΔευτέρα 21/11/2022 στις 7 μ.μ. Πέμπτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Εκδοχές βίας στο σύγχρονο κόσμο και η Φιλοσοφία”
Επόμενο άρθροΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με θέμα «Άγχος Εξετάσεων» για τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.