Δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία, την Πέμπτη 5 Μαΐου στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

Δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία, την Πέμπτη 5 Μαΐου στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συμμετέχει στην δράση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», της Περιφέρειας Αττικής και 49 ακόμη Δήμων της Αττικής, σε μια κοινή προσπάθεια για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα.

Υπολογίζεται πως έχουν έρθει περίπου 20.000 Ουκρανοί που χρειάζονται βοήθεια.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 5 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο Δημαρχείο της πόλης μας (Λ. Δεκελείας 97).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

Φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας (όπως, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, φούρνοι μικροκυμάτων, μικρά φουρνάκια) και ρούχα (σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του oloimaziboroume.gr

 

Προηγούμενο άρθροΟι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την Πρωτομαγιά
Επόμενο άρθροΗ Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων ΝΦ – ΝΧ για τις Εθνικές Εξετάσεις Διαγνωστικού Χαρακτήρα (PISA) στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.