Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την Πρωτομαγιά

0

Δελτίο Τύπου

Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την Πρωτομαγιά

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την φετινή Πρωτομαγιά.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος στον χαιρετισμό που απηύθυνε λίγο πριν την έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης του Δήμου, την Κυριακή 1 Μαΐου στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην διαχρονική αξία των μηνυμάτων της εργατικής Πρωτομαγιάς, στους αγώνες των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερα μεροκάματα, ευχαρίστησε τα στελέχη του Δήμου για τις προσπάθειές τους στα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας, δηλώνοντας παράλληλα “… βγαίνοντας σταδιακά από την στενωπό της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που ταλαιπώρησε την κοινωνία μας και εκτροχίασε σε ένα βαθμό στόχους και χρονοδιαγράμματα, οφείλουμε να κινηθούμε ταχύτερα υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας, κάνοντας πράξη όλα εκείνα που αναμένουν οι πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, στον τομέα του πολιτισμού, των μεγάλων έργων, της καθημερινότητας…”.

Ακολούθησε μια πολύωρη μουσική εκδήλωση/συναυλία, ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα στο οποίο συνέπραξαν για περισσότερες από τρεις ώρες οι εξαίρετοι καλλιτέχνες Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου και Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Είχε προηγηθεί με ανάλογη επιτυχία, το βράδυ του Σαββάτου 30 Απριλίου, η παραδοσιακή – λαϊκή συναυλία με το συγκρότημα «ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ» στην κεντρική πλατεία της πόλης μας (π. Πατριάρχου).

Τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας τίμησαν με την παρουσία τους Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, μέλη συλλόγων και φορέων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Περισσότερες φωτογραφίες δείτε εδώ

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ : Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών
Επόμενο άρθροΔράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία, την Πέμπτη 5 Μαΐου στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.