Συνεχίζεται ο προγραμματισμός στον Ατταλο Νέας Φιλαδέλφειας για τη νέα χρονιά

0

Η αρχή στον Άτταλο αναφορικά με τον προγραμματισμό της ομάδας έγινε με την κίνηση της διοίκησης να διατηρήσει τον Βαγγέλη Γαλάνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Γαλάνης θα είναι… ο καπετάνιος του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός κόουτς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Τζέλλη και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια ώστε να πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο.

Ο κ. Γαλάνης είχε αναλάβει το περσινό καλοκαίρι για δεύτερη φορά τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της συγκεκριμένης ομάδας με την πορεία του να κρίνεται άκρως επιτυχημένη αφού έχασε… στο νήμα το πρωτάθλημα από τον Χολαργό.

Με την κίνηση αυτή η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει ότι και τη νέα χρονιά βάζει υψηλά τον πήχη προκειμένου να δημιουργήσει μια ομάδα που πρώτα απ’ όλα θα είναι πρότυπο και στη συνέχεια θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην Α’ ΕΠΣΑ.

Πλέον ο Βαγγέλης Γαλάνης καλείται να δημιουργήσει την ομάδα της νέας περιόδου αφού ο ίδιος έχει ήδη παραδώσει την έκθεση του στην διοίκηση που αναφέρεται στο περσινό ρόστερ, στους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα αλλά και στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι πολλά από τα μέρη του περσινού βασικού κορμού θα παραμείνουν στο ρόστερ αφού στόχος αποτελεί η ομάδα με λίγες προσθήκες να διατηρήσει την ομοιογένεια της και να κοιτάξει και φέτος ψηλά.

Οι άνθρωποι του συλλόγου προχώρησαν σε τέσσερις ανανεώσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Συγκεκριμένα μετά από εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας τη φανέλα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Γιάννης Αγοραστός, Γιώργος Παληγεώργος, Θανάσης Σταύρου και Τάσος Τικταπανίδης.

Ο τελευταίος είναι τερματοφύλακας γεννηθείς το 1993 (28 χρονών) που υπέγραψε πέρυσι στην ομάδα και αγωνίστηκε σε 18 ματς με τη φανέλα του συλλόγου.

Ο Αγοραστός ήταν ο αρχηγός της ομάδας όπου σήκωσε το βάρος της αμυντικής γραμμής και μετακινήθηκε από την Ηλιούπολη στον Άτταλο πέρυσι το καλοκαίρι έχοντας 20 παιχνίδια στην πλάτη του.

Ο Σταύρου αγωνίστηκε ως δεξιος μπακ, με τον 26χρονο οπισθοφύλακα να έχει σταθερή παρουσία και να κερδίζει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας που εισηγήθηκε την παραμονή του στο ρόστερ του Άτταλου και τη νεα περίοδο.

Όσον αφορά τον Παληγεώργο, πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς μέσους που πέρυσι… κατάπιε πολλλα χιλιόμετρα και βοήθησε ώστε ο Άτταλος να ανέβει επίπεδο και να έχει μια πληρέστατη αμυντική γραμμή.

πηγη

Προηγούμενο άρθροΓενέθλια ΑΕΚ : 98 Χρόνια Ένδοξης Ιστορίας!
Επόμενο άρθροΕπιστολή Α.Γούλα & Ε.Παπαλουκά : Εγείρεται θέμα νομιμότητας των αποφάσεων των επιτροπών (Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής) έπειτα από την απόφαση του Γ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), ιδιαίτερα αν ακολουθήσει οποιαδήποτε προσφυγή;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.